Vereniging Bam-mam heeft als doelstelling om Bewust Alleenstaande Moeders, en vrouwen die het bewust alleenstaand moederschap overwegen, met elkaar in contact te brengen. Om informatie en ervaringen uit wisselen, elkaar vragen te stellen, en het gevoel te hebben niet alleen te staan. In het verlengde van het contact tussen moeders biedt de vereniging hun donorkinderen ook een plek om samen op te groeien. 

Voor wie

Wat we doen

Vereniging Bam-mam brengt bewust alleenstaande moeders, en vrouwen die het bewust alleenstaand moederschap overwegen, met elkaar in contact.

Dat doen we zowel verenigingsbreed, als één grote community van solomoeders en wensmoeders. En in kleinere groepen die ingedeeld kunnen zijn op basis van waar leden staan in hun traject richting het bewust alleenstaand moederschap, op basis van woonplaats of op basis van interesse in specifieke onderwerpen. Contacten worden zowel digitaal onderhouden als via landelijke, regionale en groeps- bijeenkomsten en ontmoetingen.

Wat we doen | home | Bam-mam
Community Platform | home | Bam-mam

Ledenplatform

Vereniging Bam-mam heeft sinds augustus 2021 beschikking over een eigen platform waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Al het gebruiksgemak van social media maar dan in een volledige besloten en veilige omgeving waar je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy!

Ben jij op zoek naar contact met andere bewust alleenstaande moeders of wensmoeders?
Word dan nu proeflid van Vereniging Bam-mam en krijg twee maanden toegang tot ons platform en onze activiteiten!

Ben jij op zoek naar contact met andere bewust alleenstaande moeders of wensmoeders? Word dan nu proeflid van Vereniging Bam-mam en krijg twee maanden toegang tot ons platform en onze activiteiten!

“Ik ben pas sinds enkele maanden lid van de vereniging maar heb nu al veel waardevolle informatie en contacten opgedaan.”

Maartje

“Ik werd al lid toen ik nog aan het oriënteren was. Ik zocht herkenning en hoopte te kunnen sparren met gelijkgestemden. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en ben ik moeder geworden en vele waardevolle vriendschappen rijker!”

Marjon

“Ik werd lid om in contact te komen met vrouwen die hetzelfde verlangen hadden als ik. Die in hetzelfde proces zitten en het ook liever samen met een partner hadden gedaan.”

Marlies